YÖNETİM


YÖNETİM EKİBİ

geri ileri



(Genel Müdür Yardımcısı, Finansal Yönetim, Hazine ve Finansal Kurumlar, İnsan Kaynakları, Bilgi Teknolojileri, Yatırımcı İlişkileri)

1971 doğumlu olan Sn. Çetin, Ortadoğu Teknik Üniversitesi İşletme Bölümü mezunudur. 1993 yılında Coopers & Lybrand şirketinde bağımsız denetçi olarak iş hayatına atılan Sn. Çetin, 1996-1997 yıllarında Bausch & Lomb şirketinde mali kontrolör olarak görev yaptı. 1997 yılında katıldığı İş Leasing’de mali kontrol müdürlüğü ve finansman grup müdürlüğü görevlerinde de bulunmuş olan Sn. Çetin, 2000 yılından bu yana genel müdür yardımcısı olarak görev yapmaktadır.

(Genel Müdür Yardımcısı, Pazarlama, Satış, Operasyon)

1970 doğumlu olan Sn. Korkut, Marmara Üniversitesi İşletme Bölümü mezunudur. 1991 yılında TYT Leasing’de iş hayatına başlayan ve 1992 yılında katıldığı İş Leasing’de pazarlama müdürlüğü ve grup müdürlüğü de dahil çeşitli görevlerde bulunmuş olan Sn. Korkut, 2006 yılından bu yana genel müdür yardımcısı olarak görev yapmaktadır.

(Genel Müdür Yardımcısı, Kredi, Risk İzleme, Hukuk)

1972 doğumlu olan Sn. Altun, Marmara Üniversitesi İngilizce İktisat Bölümü mezunudur. 1994 yılında Türkiye İş Bankası’nda uzman yardımcısı olarak göreve başlayan Sn. Altun, 2002 yılında kurumsal krediler müdürlüğünde müdür yardımcılığına, 2007 yılında kurumsal krediler tahsis müdürlüğünde birim müdürlüğüne atanmıştır. Sn. Altun, 2010 yılında katıldığı İş Leasing’de genel müdür yardımcısı olarak halen görevini sürdürmektedir.